O KOMPANIJI

HTP "Ulcinjska rivijera" a.d. koja upravlja hotelima «Olympic» i «Bellevue» na Velikoj plaži i nudističkim naseljem «Ada Bojana» je nosilac turističke privrede Ulcinja više od 40 godina. U svom sastavu «Ulcinjska rivijera» posjeduje i dva autokampa : “Neptun” na Velikoj plaži i kamp «Ada Bojana» koji je u okvirima nudističkog naselja. Hotelski kompleksi, kako na Adi Bojani, tako i na Velikoj plaži smješteni su neposredno uz plažu, okruženi predivnim parkovima i pejzažima, a gostima hotela obezbijeđeni su mir i privatnost, čisto more i pješčane plaže, bogata kuhinja, zabavan noćni život i kvalitetna usluga. HTP «Ulcinjska rivijera» u svojoj ponudi ima sve vrste sportskih terena, veliki broj restorana, terasa i barova, a ukupni smještajni kapaciteti «Ulcinjske rivijere» iznose 1600 kreveta. Nudističko naselje «Ada Bojana» i hoteli «Olympic» i «Bellevue» na Velikoj plaži upisani su u turističke mape širom svijeta. 

Blaga mediteranska klima u Ulcinju sa preko 240 sunčanih dana u godini čini da Ulcinj bude grad privlačan za turiste u sva četiri godišnja doba, a hoteli «Olympic» i «Bellevue» na Velikoj plaži koja se prostire dužinom od 12,5km, imaju sve uslove za rad i u zimskom periodu i otvoreni su tokom čitave godine. Nudističko naselje, smješteno na ostrvu Ada sa 2800m dugom pješčanom plažom, otvoreno je za turiste od maja do novembra. 

Najjužniji crnogorski grad je savršeni spoj istoka i zapada, modernog i istorijskog, a prirodni mozaik Ulcinja u svojoj raznolikosti koja plijeni, sačinjen je od Jadranskog mora, rijeke Bojane, Šaskog jezera, stoljetnih maslina u uvali Valdanos, rajskog ostrva Ada i bujne vegetacije na svakom koraku. Ulcinj je jedna od najatraktivnijih destinacija Crne Gore, a HTP Ulcinjska rivijera je prava adresa za Vaš odmor i rekreaciju. 

Dobro nam došli!

Medij